HomeCasesJudo Yushi start seizoen met 34 nieuwe vrijwilligers

Judo Yushi start seizoen met 34 nieuwe vrijwilligers

Dankzij de inzet van verenigingsondersteuner Daphne Tervelde van Team Sportservice Haarlemmermeer staat judovereniging Judo Yushi er dit jaar nog sterker voor. Tervelde zette Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd in om nieuwe vrijwilligers te werven: “De belavond was een groot succes, 34 mensen hebben aangegeven de club te willen helpen.”

Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd (MVKT) is een methode die vereniging helpt om nieuwe vrijwilligers te werven. Daarnaast zorgt MVKT ook voor een vrijwilligersbeleid en biedt het een duurzame, sterke basis voor sportverenigingen.

Tervelde organiseerde samen met Suzanne van Lierop en Gastone Zwetsloot van Judo Yushi de belavond. “Hieruit bleek dat veel leden en hun ouders/verzorgers graag een steentje bijdragen. We hebben bijvoorbeeld mensen gevonden voor de redactie van de nieuwsbrief, de kluscommissie, assistenten voor de special needs judoles en een programmeur wedstrijdmodule”, vertelt Tervelde enthousiast. Mede daardoor kan de special needs judoles weer van start. “Jonge judoka’s gaan nu vrijwillig assisteren bij deze les, echt geweldig.”

Sally Mometti is één van de mensen die een telefoontje ontving. “De vacature voor redacteur van het Judo Yushi-journaal past goed bij mij. Het past bij mijn vaardigheden en kan ik vanuit huis doen. Mijn zoon is helemaal gek van judo en blijft nog wel even lid van de club, daarom vind ik het goed om ook iets te doen.”

Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd

Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd is voor elke verenigingsbestuurder die een actief vrijwilligersbeleid wil. Dit maakt de organisatie sterker en verbetert de sfeer. Met de methode van Team Sportservice gaat de vereniging daadwerkelijk en direct tot actie over. Niet alleen, maar samen met de door een samengestelde werkgroep en de online coach. Het resultaat? Geen enkele vrijwilligerstaak blijft onvervuld.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.