HomeMaak kennis met Aqua Brainwave

Maak kennis met Aqua Brainwave

Wie ben je? Wat doe je? 
“Mijn naam is Astrid de Graaf-Schmeddes en ik ben zwemonderwijzer en vakleerkracht. Mijn interesse ligt bij het geven van allerlei soorten lessen, zoals sport- en zwemlessen, maar ook handvaardigheid en tekenen.”
Welk sportaanbod geef je, voor wie en waar? 

“Sinds ruim 1 jaar geef ik Aqua BrainWave lessen voor Calypso Sport in Het Sporthuis Abcoude. Deze lessen zijn speciaal voor (jong)volwassenen en senioren met N.A.H., die niet meekomen in reguliere zwemgroepen. Afhankelijk van de wensen en doelen van de zwemmer pas ik voor iedereen de les aan naar hun niveau. Verder hou ik rekening met een rustige sfeer, dus zo min mogelijk licht en geen muziek.”

Waarom vind jij het belangrijk sportaanbod op te zetten voor deze doelgroep? 
“Omdat ik in mijn eigen sport- en zwemlessen merkte dat voor sommige personen een gewone les niet meer haalbaar was, te moeilijk, te veel prikkels. Iedereen moet kunnen bewegen. Daarbij komen de zwemmers niet alleen voor het bewegen, maar ook voor het sociale aspect.”

Hoe kunnen sporters meer informatie vinden over het aanbod?
Op de website van Calypso Sport staat meer informatie over Aqua BrainWave en kan een zwemmer zich aanmelden voor een proefles.”

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.