HomeIntermediair voor het Volwassenenfonds

Intermediair voor het Volwassenenfonds

Je komt ze vast tegen tijdens je werk. Volwassenen die wel aan sport, muziek of kunst willen doen, maar de contributie of lessen niet kunnen betalen. Ben jij een zorgprofessional die armoedeproblematiek tegenkomt zoals een (schuld)hulpverleners, sportbuurtwerker, een buurtsportcoach, maatschappelijk werkerWord dan intermediair voor het Volwassenenfonds Sport en Cultuur en help mee ervoor te zorgen dat iedereen mee kan doen aan sport en cultuur! 

 

Intermediair worden?

Je kunt intermediair worden door je bij ons aan te melden. Als je aan de criteria voldoet word je erkend als intermediair en krijg je toegang tot ons online aanvraagsysteem en kun je aanvragen voor één of meerdere volwassenen vanaf 18 jaar indienen.

 

Aanvraag indienen? 

Ben je al intermediair en wil je een verzoek indienen? Dit kan via ons online aanvraagsysteem.

 

Waarom intermediair worden?

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat volwassenen met een laag inkomen toch lid kunnen worden van een sportclub of aan dans, muziek, beeldende kunst, theater of iets anders creatiefs kunnen doen. Want juist deze activiteiten brengen vaak plezier, zijn goed voor de mentale en lichamelijke gezondheid en vergroten het sociale netwerk. Daarom wil het Volwassenenfonds Sport en Cultuur dit voor iedereen mogelijk maken! Sportverenigingen, culturele instanties of de volwassene zelf mogen geen aanvraag voor het fonds doen, maar dit verloopt via een intermediair

Deelnemende gemeentes

Op dit moment is er een Volwassenenfonds Sport & Cultuur voor inwoners van de gemeentes Hillegom en Nieuwkoop. Voor deze gemeentes zoeken we dus intermediairs en kunnen inwoners gebruik maken van het fonds. 

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Stefan  Hagebeek
Meer informatie?

Bel of mail Stefan Hagebeek