HomeZumba in Rijnsaterwoude
Terug naar overzicht
  • Hollands Midden

Zumba in Rijnsaterwoude

Georganiseerd door ZumbaaandeBraassem

Sinds 2020 dansen we in Rijnsaterwoude in klein vriendschappelijk verband geregeld samen onder leiding van een enthousiaste Zumba instructeur. Zo verbranden we met een klein groepje wekelijks calorieën, verstevigen we onze spieren en krijgt ons humeur een boost. Eind 2023 hebben we het plan gemaakt om dit mini initiatief breder bekend te maken in Rijnsaterwoude en omgeving en het door ledenwerving toekomstbestendiger te maken. Voor het buiten dansen zetten we ons in voor een verharde dansvloer.

Project
Zumba in Rijnsaterwoude
Regio
Hollands Midden
Organisatie
ZumbaaandeBraassem
Contactpersoon
Patricia Zandvliet-Beuk
Bijdrage
Rijnsaterwoude is een kleine kern met minimaal aanbod van beweegactiviteiten. Door ons initiatief en de nabijheid zijn mensen uit ons dorp weer gaan sporten en worden sociale contacten gestimuleerd. De leeftijd van onze deelnemers loopt van 30+ tot richting de 80 jaar. Het plezier beleven aan het dansen staat voorop en dat maakt dat onze leden graag naar de les blijven komen. De lessen gaan gewoon door tijdens schoolvakanties, daarmee zorgen wij voor continuïteit het hele jaar door.
Prijzengeld
Dit geld zouden wij graag besteden aan de aanleg van een multifunctionele (dans-)vloer op het recreatie eiland nabij het zwemstrandje het Venegat in Rijnsaterwoude. De voordelen van deze vloer strekken verder dan alleen het faciliteren van danslessen; ook kunnen andere sporten op de vloer beoefend worden zoals bv Yoga, Pilates, Tai Chi. Uit onderzoek blijkt dat onze inwoners hechten aan openluchtrecreatie voor hun gezondheid en welzijn. We schatten in dat het plan rond de € 8.000 gaat kosten.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.