HomeSWSDH 070 CUP

SWSDH 070 CUP

Georganiseerd door SWSDH

WSDH 070 CUP is een onderdeel van een bredere inspanning van WSDH op de playgrounds om maatschappelijke betrokkenheid te bevorderen, burgerschap en ouderbetrokkenheid te versterken en jongeren bewust te maken van hun rol op de playground/in de buurt. Uiteraard is structurele sportdeelname ook een belangrijk doel. Bij de WSDH 070 Cup staan drie populaire sporten centraal: voetbal, 3×3 basketball en pickleball. Voor verdere informatie verwijs ik u naar de bijlage.

Wij zorgen voor inclusieve deelname op de playground, wij zijn er voor iedereen ongeacht hun vaardigheidsniveau, geslacht, achtergrond of sociale status. Dit bevordert een gevoel van gemeenschap en gelijkheid. Wij betrekken onze doelgroep actief bij het opzetten van de evenementen en het benadrukken van de positieve impact die ze hebben op hun community/gemeenschap.

Aan de WSDH 070 CUP doen ongeveer 200 teams van 6 deelnemers mee, dit komt neer op ongeveer 1200 deelnemers verdeelt over zowel jongens als meisjes in leeftijdscategorieën 10-12 en 13-15 jaar.

Project
SWSDH 070 CUP
Regio
Haaglanden
Organisatie
SWSDH
Contactpersoon
EL HASSAN AMHAYI
Bijdrage
Dit evenement vraagt om een langdurige samenwerking met verschillende doelgroepen. Wij laten hiermee de doelgroepen ervaren hoe het is om onderdeel te zijn van een grotere organisatie en om daar zelf ook aan bij te dragen. Wij stimuleren en bereiden hen voor om zelf aan te sluiten bij lokale sportverenigingen. Wij werken samen met lokale sportverenigingen om de kinderen te laten kennismaken met het lidmaatschap en de voordelen ervan zodat zij zacht kunnen landen binnen zo’n vereniging
Prijzengeld
Voor WSDH is het prijzengeld niet het doel, wij gaan voor de eer en omdat wij vinden dat dit initiatief een waardevolle impact kan hebben in andere steden, wijken en buurten waar beweegarmoede heerst en saamhorigheid en cohesie ontbreken. Het eventuele prijzengeld kunnen wij gebruiken voor het aanschaffen van tenues voor de teams die hun stadsdeel vertegenwoordigen.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.