HomeRotte Dam Loop
Terug naar overzicht
  • Rotterdam-Rijnmond

Rotte Dam Loop

Georganiseerd door Stichting Rotte Dam Loop

De Rotte Dam Loop is een echt sociale social run voor iedereen! Om daad bij woord te voegen hanteren we het uitgangspunt dat iedereen deel moet kunnen nemen, ook als je financiële situatie het wellicht niet toelaat. Dat doen we door diegene die leven rond het bestaansminimum (en geen geld over hebben om mee te doen aan activiteiten als sport) te voorzien van een kledingpakket incl. sportschoenen, hen gratis deel te laten nemen aan voorbereidingstrainingen en gratis deelname aan de Rotte Dam Loop zelf. Dit zorgt ervoor dat mensen in beweging komen, niet alleen tijdens onze loop, maar structureel. Ze hebben namelijk kwalitatieve kleding en schoenen en leren tijdens de voorbereidingstrainingen mensen kennen met wie zij ook buiten de trainingen en de loop om kunnen blijven trainen. Hardlopen en wandelen zijn immers gratis, laagdrempelig en sociaal. Dit haalt mensen uit hun isolement.

 

Project
Rotte Dam Loop
Regio
Rotterdam-Rijnmond
Organisatie
Stichting Rotte Dam Loop
Contactpersoon
Marielle van den Berge
Bijdrage
Door mensen voor wie het financieel niet mogelijk is om deel te nemen aan wedstrijden, kwalitatieve sportkleding en schoenen aan te schaffen en trainingen te volgen, gratis deel te laten nemen aan trainingen, hen te voorzien van kwalitatieve sportkleding en schoenen en hen gratis deel te laten nemen aan de loop. Dit zorgt ervoor dat deze mensen onderdeel worden van een community van mensen die hardlopen en wandelen. Dit motiveert en stimuleert om ook na de Rotte Dam Loop in beweging te blijven.
Prijzengeld
We zetten dit in voor het Rotte Dam Loop Fonds om nog meer deelnemers deel te kunnen laten nemen voor wie het financieel niet mogelijk is om zelf tegen betaling deel te nemen.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.