HomeLeven als een ADO-prof!

Leven als een ADO-prof!

Georganiseerd door Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij

“Met ‘Leven als een ADO-Prof! wil ADO Den Haag in de Maatschappij kinderen en jongeren uit de krachtwijken in de regio de kans geven om de unieke beleving als profvoetballer in een optimale omgeving ter ervaren, om hun talenten te ontdekken en competenties te ontwikkelen.” Onderdeel van het ‘Leven als een ADO-Prof!’-traject zijn thematische voetbaltrainingen, workshops, ontwikkelingsgesprekken en testmomenten. De Thema’s Acceptatie, Ambitie en Gezondheid staan centraal.

Project
Leven als een ADO-prof!
Regio
Haaglanden
Organisatie
Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij
Contactpersoon
Kees Brouwers
Bijdrage
'Leven als een ADO-Prof!' benut voetbal en het sterke merk ADO Den Haag om sportstimulering en financiële zelfredzaamheid te bevorderen in wijken waar dat het hardst nodig is. Gemeentelijk onderzoek identificeerde deze gebieden, en het initiatief richt zich op kinderen, inspireert hen tot een actieve levensstijl, creëert bewustwording over een gezonde leefstijl, respect, discipline en biedt educatieve skills voor hun toekomst.
Prijzengeld
Met het prijzengeld van het Beste Beweeg Initiatief organiseert ADO Den Haag in de Maatschappij een eindtoernooi op een unieke locatie, waar sport en cultuur centraal staan. Alle deelnemende trajecten en deelnemers van het huidige seizoen worden uitgenodigd. Dit toernooi, gepland voor juni/juli/augustus, verbindt de verschillende wijken en doelgroepen van Den Haag, en versterkt de gemeenschap door gedeelde sport- en cultuurervaringen.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.