HomeHockey Bootcamp
Terug naar overzicht
  • Rotterdam-Rijnmond

Hockey Bootcamp

Georganiseerd door Kicks N Sticks

Elke woensdag organiseren wij samen met HC Schiedam een Hockeybootcamp op de club. Deze trainingen bestaan uit échte bootcamp oefeningen en hockey oefeningen en zijn voor alle leeftijden. Daarnaast maakt het niet uit of je ooit gehockeyd hebt, iedereen is van harte welkom.

De trainingen duren 1 uur en 15 minuten onder professionele begeleiding. De Hockeybootcamp is voor vele ouders ook een leuke manier om in aanraking te komen met de sport van hun kinderen.

We merken verschillende effecten van deze nieuwe bootcamp vorm. Veel ouders maken op een nieuwe manier kennis met de sport van hun kind. Andere deelnemers gaan voor de eerste keer in hun leven aan de slag met een hockeybal en stick, terwijl andere deze training gebruiken als uitbreiding van hun al bestaande trainingsweek. Dit levert bij iedereen nieuwe vriendschappen, inzichten en club initiatieven (zoals een gezonder clubhuis!) op.

Project
Hockey Bootcamp
Regio
Rotterdam-Rijnmond
Organisatie
Kicks N Sticks
Contactpersoon
Bert Jan van Collenburg
Bijdrage
Omdat de Hockeybootcamp trainingen toegankelijk zijn voor iedereen is het makkelijk om in te stappen. De combinatie met beide vormen van sport sluit goed op elkaar aan, en geeft alle sporters de ruimte om (naast de begeleiding) een eigen invulling te geven aan de intensiteit. Tevens hoef je geen lid te zijn van de club om aan te sluiten bij de trainingen.
Prijzengeld
We hebben een aantal punten waarop we stappen willen zetten met dit initiatief. We willen graag uitbreiden naar meer locaties, onze trainers ondersteunen bij hun ontwikkeling d.m.v. scholing of andere leervormen en we zouden graag investeren in materiaal zodat ons aanbod veelzijdiger wordt.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.