HomeGym & Spel Carrousel
Terug naar overzicht
  • Zuid-Holland Zuid

Gym & Spel Carrousel

Georganiseerd door Stichting Welzijn Alblasserdam

De Gym & Spel Carrousel is een actieve middag vol beweging en plezier voor 55 plussers. De sporthal is vooraf ingericht waar deelnemers kunnen genieten van diverse gymspellen. De spellen zijn zo ontworpen dat er een beroep wordt gedaan op balans, kracht en coördinatie. Van lichte gymnastiekoefeningen tot teamspellen waarbij ook een beroep wordt gedaan op de interactie van deelnemers. Uiteraard is er tussendoor ook ruimte voor een pauze moment om bij te komen met een bak koffie.

Project
Gym & Spel Carrousel
Regio
Zuid-Holland Zuid
Organisatie
Stichting Welzijn Alblasserdam
Contactpersoon
Harro Beugelink
Bijdrage
De activiteit wordt gratis en met open inloop karakter aangeboden, voor geïnteresseerden in een gymzaal. Dit maakt het daarom toegankelijk voor iedereen in de 55 plus leeftijd om deel te kunnen nemen. Er worden diverse sport- en spel activiteiten aangeboden, die ook in reguliere aanbod wekelijkse beweegaanbod worden aangeboden in het dorp. Het is dus tevens een introductie/kennismaking en laagdrempelige opstap naar dit beweegaanbod.
Prijzengeld
Het activiteitenbudget staat onder druk met aankomende bezuinigingen. Dus het prijzengeld zou ingezet worden om de zaalhuur en koffie/thee en promotiematerialen te kunnen betalen zodat we de activiteit ook in de toekomst gratis kunnen blijven aanbieden.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.