HomeProducten & DienstenWorkshop zittend dansen – nieuw repertoire

Workshop zittend dansen – nieuw repertoire

Hebben uw activiteitenbegeleiders de basiscursus Zittend dansen gevolgd en wordt het tijd voor nieuw repertoire? Tijdens de aanvullende workshop voor Zittend dansen leren uw activiteitenbegeleiders twintig nieuwe dansen – van gemakkelijk tot uitdagend- om uw bewoners variatie in het zittend dansen te blijven bieden. Tijdens de cursus komt improviseren ook aan bod.

Neem contact op met Linda

Inhoud

De aanvullende cursus bestaat uit twee dagdelen van drie uur. Voor deze workshop is het belangrijk eerst de basiscursus Zittend dansen te volgen. De deelnemers moeten al weten hoe ze muziek kunnen uittellen en dansbeschrijvingen moeten lezen.

Tijdens de cursus leert de deelnemer

  • 20 nieuwe en eenvoudige zitdansen
  • Hoe ze op deze -en andere dansen- kunnen improviseren

De nieuwe geleerde dansen zijn erg divers. Er zijn gemakkelijke dansen bij die snel te leren zijn, maar ook uitdagende dansen die iets meer tijd vragen. De dansen zijn bewerkingen van bestaande dansen uit ouderprogramma’s. Ook de muziek is gevarieerd. Van wals tot tango, vrolijk tot rustig en van pop tot klassiek.

Aan de workshop kunnen minimaal 6 en maximaal 12 cursisten deelnemen. De deelnemers werken individueel, in tweetallen, kringopstelling met of zonder materiaal.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Linda Schouten
Meer informatie?

Bel of mail Linda Schouten