HomeVerenigingsadvies

Verenigingsadvies

Team Sportservice is de oplossing voor complexe problemen van sportaanbieders en de regioverbinder in de provincie. Door gebruik te maken van beschikbare kennis, producten, data en landelijke ontwikkelingen is Team Sportservice een prikkelende en verbindende partner voor sportclubs, gemeenten, sportbonden en bedrijven op lokaal, regionaal en provinciaal niveau.

Wat kunnen wij betekenen?

 • Verenigingsadviseur
  De verenigingsadviseur weet wat er speelt bij verenigingen. Geeft advies en ondersteuning rondom thema’s die spelen op een vereniging, zoals verduurzaming of het efficiënter besturen van de vereniging.
 • Adviseur Lokale Sport
  De Adviseur Lokale Sport is aanjager, motivator en verbinder rondom het Lokaal Sportakkoord en zorgt dat deze wordt uitgedragen binnen de regio.
 • JOGG-Teamfit coach
  JOGG-Teamfit coaches zetten zich in voor een gezondere sportomgeving. Ze kijken daarbij naar het voedingsaanbod in sportkantines, het alcoholgebruik en er is aandacht voor het rookvrij maken van het sportterrein.
 • Buurtsportcoach
  De buurtsportcoach ondersteunt de vereniging in het opzetten van verschillende sport- en beweegactiviteiten, zoals Koningsspelen of Trainers voor de Klas. Bij de vele bezoeken die een buutsportcoach heeft bij verenigingen krijgen zij vaak genoeg geluiden mee over het reilen en zeilen binnen een vereniging. Dit geven zij door aan de verenigingsadviseur.

Duurzame sportvereniging

In samenwerking met de provincie en SportNLGroen biedt Team Sportservice kosteloos een begeleidingstraject aan om jouw sportvereniging toekomstbestendig te maken. Klik hier voor meer informatie.

Heeft jouw vereniging een uitdaging?
Neem contact op!

Stel een vraag aan onze specialisten

 • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.