HomeUitvoer sportbeleid

Uitvoer sportbeleid

Zoekt u als gemeente een ervaren partner voor de uitvoer van uw sportbeleid? Met ongeveer 250 mensen zorgen wij er voor dat sport en bewegen haar toegevoegde waarde levert binnen het sociaal domein. Wij doen dit met behulp van de buurtsportcoachregeling binnen een groot aantal gemeenten, van onze hoofdstad Amsterdam tot kleine gemeenschappen binnen de Gemeente Schagen.

Neem contact op met onze specialist

Gebiedsgericht iedereen in beweging

Ons doel is om met de reeds bestaande sportinfrastructuur in uw gemeente, zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en uitdagingen aan te gaan op het vlak van vitaliteit, gezondheid en participatie. Dit doen we met sportstimuleringsprojecten, door bewegen en bewegingsonderwijs op school te verzorgen, de verenigingen te versterken, maar ook door in samenwerking met zorg- en welzijnsinstellingen en sportaanbieders aangepast aanbod te creëren voor kwetsbare groepen. Veelal putten wij hierbij uit reeds bestaande en erkende interventies of zelf ontwikkelde aanpakken met een bewezen effectiviteit. Afhankelijk van de grootte en de wensen van uw gemeente opereren wij gebiedsgericht en in zelfsturende teams.

Extra inkomsten

Dankzij onze kennis van landelijke subsidietrajecten zijn wij in staat om, daar waar mogelijk, naast de gemeentelijke opdracht extra inkomsten te generen om aanvullende projecten op te zetten binnen uw gemeente.

Lerend beleid

Team Sportservice streeft een lerend beleid na. Dat houdt in dat wij aan de hand van onze monitoring- en evaluatiemiddelen onze eigen prestatie in kaart brengen en in overleg met de gemeente kunnen bijsturen daar waar nodig. Nieuwe best cases worden via onze interne academy direct gedeeld met onze mensen. Op die manier kan iedere gemeente waar Team Sportservice de uitvoer doet zo snel mogelijk profiteren van opgedane praktijkervaring.

Start to Move Schagen

Samen met GGZ Noord-Holland-Noord hebben we Start to Move Schagen opgezet

Lees over de samenwerking
Team Sportservice brengt inwoners Vianen in beweging

Team Sportservice brengt inwoners Vianen in beweging

De buurtsportcoaches zijn er voor alle inwoners en verenigingen

Lees het interview met Vincent Snelders

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Astrid van Veldhuijzen
Meer informatie?

Bel of mail Astrid van Veldhuijzen