HomeProducten & DienstenUitvoer sportbeleid
  • Lokale uitvoer

Uitvoer sportbeleid

Zoekt u als gemeente een partner voor de uitvoer van uw sportbeleid? Team Sportservice was één van de eerste partijen in Nederland die voor gemeenten het sportbeleid ging uitvoeren.

Inmiddels ziet dit vakgebied als gevolg van de decentralisaties er natuurlijk heel anders uit. Met ongeveer 250 mensen zorgen wij er tegenwoordig voor dat sport en bewegen haar toegevoegde waarde levert binnen het sociaal domein. Wij doen dit binnen een groot aantal gemeenten, van onze hoofdstad Amsterdam tot kleine gemeenschappen binnen de Gemeente Schagen.

Neem contact op met Marina

Gebiedsgericht iedereen in beweging

Ons doel is om met de reeds bestaande sportinfrastructuur in uw gemeente, zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen en uitdagingen aan te gaan op het vlak van vitaliteit, gezondheid en participatie. Dit doen we met sportstimuleringsprojecten, door bewegen en bewegingsonderwijs op school te verzorgen, de verenigingen te versterken, maar ook door in samenwerking met zorg- en welzijnsinstellingen en sportaanbieders aangepast aanbod te creëren voor kwetsbare groepen. Veelal putten wij hierbij uit reeds bestaande interventies of zelf ontwikkelde aanpakken met een bewezen effectiviteit. Afhankelijk van de grootte en de wensen van uw gemeente opereren wij gebiedsgericht en in zelfsturende teams.

Extra projecten

Dankzij onze kennis van landelijke subsidietrajecten zijn wij in staat om, daar waar mogelijk, naast de gemeentelijke opdracht extra inkomsten te generen om aanvullende projecten op te zetten binnen uw gemeente.

Eigen trainingscentrum

Naast kennis van sport en de lokale sportinfrastructuur vereist dit van onze mensen ook het vermogen om te zorgen dat zelfstandig de juiste verbindingen met partijen in de samenleving worden gelegd. Zo bereiken we juist de doelgroepen die veel voordeel kunnen ondervinden van sport en bewegen. Om die reden hebben wij onze eigen interne Team Sportservice Academy opgericht. Hiermee zorgen we dat we onze mensen deze capaciteiten kunnen meegeven, afgestemd op de wensen en behoeften van de gemeente. Want iedere gemeente heeft weer haar eigen punten van focus.

Monitoring & Evaluatie

Team Sportservice streeft een lerend beleid na. Dat houdt in dat wij aan de hand van onze monitoring- en evaluatiemiddelen onze eigen prestatie in kaart brengen en in overleg met de gemeente kunnen bijsturen daar waar nodig.

Uitvoer sportbeleid voor de gemeente Schagen

"Sportservice zit in Schagen in onze haarvaten en andersom zit Schagen in de haarvaten van de medewerkers van Sportservice."

Lees het interview met Ben Blonk
Team Sportservice brengt inwoners Vianen in beweging

Team Sportservice brengt inwoners Vianen in beweging

De buurtsportcoaches zijn er voor alle inwoners en verenigingen

Lees het interview met Vincent Snelders

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Marina Jansen
Meer informatie?

Bel of mail Marina Jansen