HomeMéér Sponsors in Kortere Tijd

Méér Sponsors in Kortere Tijd

Meer Sponsors in Kortere Tijd van Team Sportservice helpt u met het opzetten van een actief sponsorbeleid. Tijdens onze training leert u niet alleen hoe u nieuwe sponsors aantrekt, maar ook hoe u meer verbondenheid bij de huidige sponsors creëert. U vindt sponsors die passen bij de vereniging. Het resultaat is een win-winsituatie en sponsors die zich voor lange tijd aan uw vereniging binden.

Ook een actief en succesvol sponsorbeleid voor uw vereniging?

Neem contact op met Hubert

MSKT begeleidt u naar meer sponsors

Van balsponsor tot aan de hoofdsponsor van het eerste. Sponsors zijn onmisbaar om een sportvereniging draaiende te houden. Maar voor een sportvereniging is het niet zo gemakkelijk voldoende sponsors te vinden. Meer Sponsors in Kortere Tijd helpt u daarbij.

In deze cursus, die zowel op locatie als volledig digitaal gevolgd kan worden, wordt u begeleid naar meer sponsors. Met een door u samengestelde werkgroep. Na afloop van deze cursus weet u welke potentiële sponsors geschikt zijn voor de vereniging, hoe een eerste gesprek met een sponsor gaat en hoe de vereniging kan aansluiten bij de wensen van de (potentiële) sponsors. Inmiddels hebben 41 verenigingen in Nederland al de cursus gevolgd en samen hebben zij er 373 sponsors bij gekregen.

Inhoud van Meer Sponsors in Kortere Tijd

 1. Analyse van de organisatie
  De eerste stap van Meer Sponsors in Kortere Tijd is het goed in kaart brengen van het ledenbestand. Een ledenbestand ingedeeld op bijvoorbeeld leeftijd of inkomensklasse geeft inzicht in hoe interessant de verenging is voor potentiële sponsors. Daarnaast helpt het om te bepalen voor welk soort bedrijven uw vereniging interessant is.
 2. Het maken van een shortlist
  Voordat de eerste potentiële sponsors benaderd worden maken we een lijst met kansrijke bedrijven en brengen we in kaart of iemand van de vereniging daar contacten heeft. Hierbij zijn eventuele tegenprestaties en een analyse van het bedrijf erg belangrijk. Door goed beslagen ten ijs te komen wordt de kans op een vervolggesprek vergroot
 3. Het introductiegesprek
  Samen bereiden we het eerste (telefoon)gesprek voor. Wat te doen bij bezwaren als ‘geen budget’ of ‘geen tijd’? Tijdens onze training leert u hiermee om te gaan zodat de kans op een vervolggesprek aanzienlijk vergroot wordt.
 4. Het vervolggesprek
  Ook bieden we begeleiding bij het daadwerkelijke vervolggesprek. Van het voorbereiden van het gesprek tot aan het opstellen van de overeenkomst.
 5. Realiseren sponsorbeleid en behoud
  Hoe ziet een goed sponsorbeleid eruit? De laatste stap van onze cursus is misschien wel de belangrijkste. Het verankert alle voorgaande stappen en zorgt voor duidelijkheid voor zowel de vereniging als de sponsor. Het resultaat is een tevreden sponsor die graag betrokken bij de vereniging blijft.

Kosten

€ 243,80.

Extra informatie

Wilt u toch liever een cursus op locatie? Neem dan contact op met ons.
Meer Sponsors in Kortere Tijd is onderdeel van onze succesformule Meer in Kortere Tijd, het platform voor uw verenigingsvraagstukken.

 

 

Stel een vraag aan onze specialisten

 • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hubert Habers
Meer informatie?

Bel of mail Hubert Habers