HomeProducten & DienstenGympedia
 • Ondersteuning & Oplossingen

Gympedia

Gympedia is een complete, digitale lesmethode voor bewegingsonderwijs op school. Het is ontwikkeld door èn voor vakleerkrachten in het primair onderwijs. Ieder kind (groep 1 tot en met 8) kan op een veilige manier aan een Gympediales deelnemen en leerkrachten hebben veel handelingsvrijheid. De methode bevat een jaarplanning en is te gebruiken via een IPad, zowel on- als offline.

Het resultaat? Motorisch vaardige, fitte en sociaal-emotioneel stabiele kinderen die gezond opgroeien en een leven lang blijven sporten. Vraag nu de gratis demoversie aan.

Neem contact op met Clara

Onvoorwaardelijk leren

Gympedia bestaat uit verschillende leerlijnkaarten, waarmee u veilige beweeglessen met een verantwoorde en duidelijke opbouw kunt samenstellen. Daarnaast bevatten de leerlijnen tips voor motorisch leren. De oefenstof is geschikt voor elk kind en wordt verdeeld in de drie kaders BASIS, PLUS en EXTRA. Deze kaders vervangen kwalificaties als goed, slecht of niveau-aanduidingen. Zo zorgen we voor een omgeving waarbinnen het kind onvoorwaardelijk kan leren. Dit geeft hogere beweegkwaliteit en meer plezier in bewegen op de langere termijn.

Inhoud van Gympedia

 1. Aanmelden voor Gympedia
  U kunt zich aanmelden voor Gympedia door contact op te nemen met Team Sportservice. Meldt u zich aan als vakwerkgroep? Dan komen we graag bij u langs om een offerte op maat te maken. Let op: om Gympedia te gebruiken heeft u een iPad met 32 GB nodig.
 2. U ontvang de lesmethode
  Voorafgaand aan de scholing ontvangt u de handleiding om het iBook te downloaden.
 3. U kunt deelnemen aan één van onze scholingen
  Meerdere keren per jaar wordt de basisscholing Gympedia aangeboden. Deze is verplicht om het iBook te mogen downloaden. Indien gewenst kan de scholing ook incompany gegeven worden.
 4. De Gympedialessen kunnen starten
  Na onze scholing kunnen de gympedialessen starten.
 5. Bijscholingen en updates
  Wij houden u op de hoogte van updates. Daarnaast wordt u uitgenodigd voor bijscholingen. Gympedia is een methode voor en door vakleerkrachten daarom ontvangen we graag aanbevelingen op de inhoud.

Voorwaarden voor deelname

Bij de aanschaf van Gympedia ontvangt u een (verplichte) scholing om optimaal gebruik te maken van de methode. Deze vindt regelmatig en op diverse locaties plaats.

Kosten

Aan de demoversie zijn geen kosten verbonden.
Aanschaf van het programma € 450,- (exclusief btw, exclusief tablet).
Licentiekosten € 55,- per jaar.

Extra informatie

Het gedachtegoed van Gympedia is een op een door te trekken naar de klas en op het (beweeg)plein. Hierin liggen veel kansen voor het hele schoolteam. Met diverse workshops kunnen wij hierbij ondersteunen.

Stel een vraag aan onze specialisten

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Clara Stolp
Meer informatie?

Bel of mail Clara Stolp