HomeExamentraining sociale hygiëne

Examentraining sociale hygiëne

Alle sportverenigingen die zelf een kantine runnen zijn verplicht een gemeentelijke vergunning in het kader van de Drank- en Horecawet te bezitten. Een vergunning wordt pas afgegeven als er, naast een aantal andere eisen, minimaal twee personen bij de vereniging in het bezit zijn van een verklaring Sociale Hygiëne.

Bereid de deelnemers van uw vereniging goed voor met de examentraining sociale hygiëne van Team Sportservice.

Neem contact op met Hèlen

Korte inhoud

De examentraining wordt verzorgd door een gekwalificeerde docent en bereid de deelnemers voor op het examen Sociale Hygiëne. Het is onze ervaring dat de deelnemers het op prijs stellen om tijdens deze training de verschillende aspecten van het examen persoonlijk met een docent te bespreken. De deelnemers ontvangen een cursusmap met diverse gekopieerde artikelen.

Duur

Een examentraining Sociale Hygiëne duurt 2 avonden van 3½ uur, inclusief een korte pauze.

Deelnemers

Aan de examentraining kunnen minimaal 6 en maximaal 15 deelnemers meedoen.

Financiën

De kosten van de examentraining zijn € 1.400,- (exclusief BTW).

Voorwaarden

Team Sportservice Zuid-Holland draagt zorg voor de inhoudelijke aspecten van de cursus, zoals het beschikbaar stellen van de docent. De organiserende instantie is verantwoordelijk voor de organisatorische aspecten van de cursus, zoals werving en inschrijving deelnemers en het regelen van een accommodatie.

De deelnemer dient vooraf zelf het theorieboek en examenbundel te bestellen bij www.SVH.nl en alvast kennis te nemen van de inhoud. Na de training vragen de deelnemers ook zelf het examen aan.

 

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hèlen  van Vliet
Meer informatie?

Bel of mail Hèlen van Vliet