HomeClubadvies

Clubadvies

Team Sportservice is de oplossing voor complexe problemen van sportaanbieders en de regioverbinder in de provincie. Door gebruik te maken van beschikbare kennis, producten, data en landelijke ontwikkelingen is Team Sportservice een prikkelende en verbindende partner voor sportclubs, gemeenten, sportbonden en bedrijven op lokaal, regionaal en provinciaal niveau.

Wat kunnen wij betekenen?

 • Clubondersteuner
  De clubondersteuner weet wat er speelt bij sportclubs. Geeft advies en ondersteuning rondom thema’s die spelen op een club, zoals verduurzaming of het efficiënter besturen van de club.
 • Adviseur Lokale Sport
  De Adviseur Lokale Sport is aanjager, motivator en verbinder rondom het Lokaal Sportakkoord en zorgt dat deze wordt uitgedragen binnen de regio.
 • JOGG-Teamfit coach
  JOGG-Teamfit coaches zetten zich in voor een gezondere sportomgeving. Ze kijken daarbij naar het voedingsaanbod in sportkantines, het alcoholgebruik en er is aandacht voor het rookvrij maken van het sportterrein.
 • Buurtsportcoach
  De buurtsportcoach ondersteunt de sportclub in het opzetten van verschillende sport- en beweegactiviteiten, zoals Koningsspelen of Trainers voor de Klas. Bij de vele bezoeken die een buutsportcoach heeft bij clubs krijgen zij vaak genoeg geluiden mee over het reilen en zeilen binnen een club. Dit geven zij door aan de clubondersteuner.

Duurzame sportclub

In samenwerking met de provincie en SportNLGroen biedt Team Sportservice kosteloos een begeleidingstraject aan om jouw sportclub toekomstbestendig te maken. Klik hier voor meer informatie.

Heeft jouw sportclub een uitdaging?
Neem contact op!

Stel een vraag aan onze specialisten

 • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.