HomeDe weg naar aangepast sporten

De weg naar aangepast sporten

aangepast sporten bijeenkomst provincie UtrechtRegio Duin- en Bollenstreek

In 2018 is het Nationale Sportakkoord getekend. Belangrijk thema hierin is “Inclusief Sporten”. Doel is dat iedere Nederlander een leven lang plezier kan beleven aan bewegen en sporten en dat belemmeringen om tot bewegen of sporten te komen weggenomen worden.  Om dit te bereiken moet er nog het nodige gebeuren.

De gemeenten Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk en Teylingen hebben daarom de krachten gebundeld. Zij willen gezamenlijk onderzoek doen naar de beweeg- en sportbehoefte onder mensen met een fysieke of zintuiglijke beperking of chronische aandoening en naar de belemmeringen die men ondervindt om te gaan bewegen of sporten. Jouw antwoorden zijn van essentieel belang voor deze gemeenten om vervolgens beleid en acties te ontwikkelen om de ervaren belemmeringen weg te nemen en het beweeg- en sportaanbod aan te laten sluiten op jouw behoefte.

Doe mee

Wil je meedoen aan dit onderzoek en zo een bijdrage leveren aan een aangepast sportklimaat?

Vul hier de vragenlijst in.

Organisaties

Werkt jouw organisatie met of voor de genoemde doelgroepen? Dan willen wij je graag vragen om vanuit je expertise en ervaring een aantal vragen te beantwoorden. Ook jouw antwoorden zijn van groot belang om beleid en acties te ontwikkelen om de ervaren belemmeringen weg te nemen en het beweeg- en sportaanbod aan te laten sluiten op de behoeftes van deze doelgroepen.

Vul hier de vragenlijst in voor organisaties.

Wij garanderen dat alle antwoorden anoniem verwerkt worden en dat je privacy gewaarborgd is. Alvast bedankt!

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je op de hoogte wilt blijven van de resultaten van het onderzoek? Neem dan contact op met Berber Koopmans (bkoopmans@teamsportservice.nl) of Erik de Winter (erik@winterwerkt.nl).

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.