HomeActueelMove Mates ook voor Groningse kinderen

Move Mates ook voor Groningse kinderen

Team Sportservice provincie Utrecht heeft dit jaar al meer dan 200 kinderen opgeleid tot speelpleincoach. Deze leerlingen van groep 7 zijn na een opleiding van onze buurtsportcoaches in staat om in de pauzes zelfstandig spellen te organiseren. En bij die 200 gaat het niet blijven. Huis voor de Sport Groningen gaat het project namelijk in hun provincie uitrollen. Komende week leiden wij in het hoge noorden vijf van hun sportcoaches op die met Move Mates aan de slag kunnen.

“We zijn trots dat vakgenoten uit andere provincies de kracht van het project onderkennen. En dat het Huis voor de Sport Groningen als eerste de stap zet om daadwerkelijk met Move Mates aan de slag te gaan”, aldus projectleider Jorrit Hansen. “Het is mooi dat Groningse kinderen de kans krijgen zich te ontwikkelen binnen de verantwoordelijke rol als speelpleincoach. En dat schoolgenoten profiteren van de spellen die in de pauzes voor hen worden georganiseerd.”

Meer informatie staat op www.movemates.nl. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Jorrit via jhansen@teamsportservice.nl en 06 132 88 250.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Door op Stel je vraag te klikken ga je akkoord met de voorwaarden in ons Privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.