Team Sportservice en COVID-19

De richtlijnen van het RIVM zijn versoepeld. Dit betekent dat er weer gesport mag worden en we een deel van onze activiteiten op kunnen starten. Wat is er aangepast? 

Meer informatie
De Podcast Sport & Samenleving

Wat zijn de gevolgen van corona op de sportvereniging en hoe kan er met de versoepeling van de regels voor jeugd omgegaan worden? Maar ook de verwachtingen voor het nieuwe seizoen worden besproken.

Beluister nu aflevering 2 met Jan Dirk van der Zee en Jacinta Lieuwes

Op zoek naar aanbod in jouw woonplaats? lees meer ›

Wie zijn we?

Team Sportservice ondersteunt en begeleidt overheden, scholen en verenigingen rondom de inzet van sport en bewegen. Samen werken we aan een gezonde, vitale en sociale samenleving.

Meer weten over ons

Diensten voor

Overheden

Uw beleid vertaald. Team Sportservice is praktijk- gericht met als basis jarenlange opgebouwde kennis van succesvolle aanpakken en interventies.

Bekijk alles

Onderwijs

Goed bewegingsonderwijs vormt de basis van een leven lang bewegen. Wij ondersteunen kinderopvang, basisscholen en voortgezet onderwijs om doelgericht en effectief te werken aan een actieve leefstijl.

Bekijk alles

Zorg & Welzijn

Bewegen geeft plezier, brengt mensen met elkaar in contact, zorgt voor een betere conditie en helpt mensen langer zelfredzaam te blijven. Daarom werken wij graag samen met organisaties in zorg & welzijn.

Bekijk alles

Breedtesport

Team Sportservice weet wat er speelt bij verenigingen, op de clubhuizen en de velden. Van juridische vraagstukken, tot aan het efficiënt besturen van de vereniging en het maximaal benutten van de accommodatie

Bekijk alles
Drempels weg voor mensen met psychische klachten

Drempels weg voor mensen met psychische klachten

Een themabijeenkomst speciaal voor sportorganisaties

Lees meer

De BuurtSportVereniging

Achterstandswijken samen met uw eigen inwoners in beweging krijgen?

Het kan met de BuurtSportVereniging
Uw sportvereniging(en) AVG-proof

Uw sportvereniging(en) AVG-proof

Dat kan al binnen 2 avonden

Bekijk onze cursus